NEPHOS

"Umjesto na borbu protiv staroga, svu svoju energiju usmjerite na stvaranje novoga – u tome leži tajna istinske promjene!" - Sokrat

Minimalistička tipografska intervencija na slovnom znaku "N", kao i sama riječ NEPHOS (oblak), vuče inspiraciju iz drevnog Grčkog doba i mitologije. Kao kontrast, a ujedno i zaokružena cjelina element koji podsjeća na stupove hramova koji su građeni na uzvišenim mjestima, što bliže nebu i oblacima simbolizira temelj, stabilnost i sigurnost - vrijednosti naše tvrtke koja nudi usluge i rješenja bazirana na naprednim tehnologijama.

 

Korištenjem citata poznatih grčkih filozofa komuniciramo dodanu vrijednost brendu koji raspolaže sa znanjima i vještinama koja pomažklijentima donijeti pametne i mudre odluke u implementaciji i korištenju znanja i tehnologija.

 

NEPHOS je stabilan, ozbiljan i kompetentan partner koji osigurava poslovnu podršku tvrtkama kojima su učinkovita IT rješenja preduvjet za uspješno poslovanje.

NAŠ TIM

Vrhunski profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u radu s korisnicima različitih veličina, iz različitih industrija te s različitih tržišta.

Krešimir Filipović

Razvoj ljudi u cilju postizanja značajno poboljšanih osobnih i poslovnih rezultata.

Bojan Hadžisejdić

Razvoj i rast poslovanja primjenom digitalne transformacije

Tomislav Tipurić

Pomoć korisnicima u donošenju mudrih tehnoloških odluka za njihovu digitalnu budućnost