Događaj uživo:

Naš pogled na cloud

Azure u 6 slika – iskustva s terena

22.11.2022. | 14:30 - 18:00

Nepho team

Naš pogled na cloud

Iskustva naših konsultanata na projektima primene modernih cloud tehnologija prikazana kroz 6 scenarija koji čine zaokruženu celinu današnjeg IT-a.

Kroz 2 sata prenećemo vam znanje skupljeno kroz više godina rada na terenu s nekim od najvećih organizacija u regionu i svetu. Od migracije, kontejnera i kubernetesa preko DevOpsa pa do Azure Arca i Azure Synapsa – potrudićemo se da vam približimo najnovije tehnologije.

Nakon samog predavanja, naši konsultanti biće na raspolaganju za neformalni razgovor i pitanja.

Raspored:

O predavačima:

Bojan Hadžisejdić, direktor

Bojan je osoba s optimalnom kombinacijom poslovnih i tehničkih veština stečenih kroz 20 godina iskustva u IT industriji u radu s korisnicima različitih veličina i iz različitih sektora. Diplomirani je inženjer elektrotehnike s MBA diplomom. Konsultant koji omogućuje transformaciju i rast korisnika snagom modernih tehnologija.

Helena Jovčić, Cloud Solution Architect

Tokom karijere Helena je stekla različite Microsoft sertifikate i postala Microsoft Certified Trainer. Helena ima mnogo iskustva s vođenjem radionica, predavanja, webinara i drugih oblika edukacija. Voli da radi s modernim tehnologijama i pravi je entuzijasta za cloud.

Tomislav Tipurić, CTO

Tomislavovo iskustvo s cloudom počinje još 2008. godine u vreme kada je Azure rođen. 17 godina karijere u IT-u proveo je u radu s kompanijama svih veličina, edukujući inženjere i druge učesnike o različitim aspektima nove IT paradigme. Predavač je na velikim regionalnim i evropskim IT konferencijama i autor brojnih tekstova za ugledne regionalne IT časopise.

Registracija

Za više informacija o obradi i prikupljanju podataka, posetite Politike privatnosti.