Live event

Azure Cloud-Native

Nephos d.o.o. Branimirova 71a, 10 000 Zagreb

30.03.2023. @ 18:00h CET | UŽIVO

NOVI DATUM

Azure Cloud-Native

Događanje u živo

Cloud-native tehnologije su sve popularnije u svijetu razvoja softvera i upravljanja IT infrastrukturom. Ovaj događaj bavit će se različitim cloud-native tehnologijama dostupnim u sklopu Microsoftove Azure platforme i njihovom primjenom u stvarnom svijetu.

Na događaju će biti govora o kontejnerizaciji i upravljanju kontejnerima uz pomoć usluga Azure Container Apps i Azure Kubernetes Services. Dotaknut ćemo se i nezaobilazne teme mikroservisa te prednosti i mana koje donosi takav pristup dizajnu arhitekture aplikacija.

Nezaobilazan dio svakako je i DevOps, odnosno priča o automatizaciji CI/CD procesa (Continuous Integration/Continuous Deployment) uz pomoć alata kao što su GitHub Actions koji omogućavaju automatizirano testiranje i deployanje aplikacija. Jedna od tema bit će monitoring i skalabilnost cloud-native aplikacija i upravljanje resursima u cloud okruženjima.

Sve u svemu, ovaj događaj je idealan za svakog tko želi naučiti više o cloud-native tehnologijama i njihovoj primjeni u stvarnom svijetu.

Raspored

Predavač

Tomislav Tipurić |  Nephos d.o.o.

Tomislav je CTO i partner u Nephosu – tvrtki koja svojim uslugama i proizvodima uspješno podupire digitalnu transformaciju svojih klijenata u zemlji i inozemstvu.Prije pridruživanja Nephosu, Tomislav je radio Microsoftu 10 godina, zadnjih nekoliko na poziciji tehnološkog stratega za partnere koji Microsoftove tehnologije i cloud usluge ugrađuju u vlastite proizvode.Tijekom svoje karijere surađivao je sa brojim tvrtkama u regiji, od najmanjih start-upova do renomiranih velikih tvrtki, pomažući razvojnim i sistemskim inženjerima u primjeni najnovijih Microsoftovih tehnologija.Njegov današnji fokus su vodeće svjetske cloud tehnologije, DevOps teme, umjetna inteligencija te poslovanje u eri 4. industrijske revolucije. Velik dio vremena provodi prenoseći znanje kroz radionice i predavanja na brojnim konferencijama u regiji, pomažući pojedincima i tvrtkama da budu uspješnije u primjeni inovativnih tehnologija.

Rezerviraj svoje mjesto

Za više informacija o prikupljanju i obradi podataka, posjetite našu stranicu o Politikama privatnosti.